АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

Стареенето на кожата е стествен процес, генетично предопределен, който може да бъде ускорен значително от UV лъчите. Те са причина за образуването на свободни радикали, увреждащи колагеновите и еластиновите фибри. В резултат се появяват бръчки, кожата се отпуска, загрубява и губи блясъка си. ВИтамин С е една от признатите в дерматологита съставки за борба със стареенето. La Roche-Posay разработи и патентова за първи път формула с 5% чист и стабилен Витамин С (L-аскорбинова киселина), който действа директно в кожата и има забележителен ефект върху признаците на стареене. Чистият Витамин С стимулира колагеновата синтеза, като поддържа еластичността на кожата, изравнява тена и повишава блясъка. Наличието на селен в Термалната вода La Roche-Posay осигурява защита срещу свободните радикали.ACTIVE C има силно коригиращо действие върху белезите на стареене.Предлага се в две форми-за нормална към смесена кожа и за суха кожа,която е обогатена с кайсиев екстракт.Продуктите ACTIVE C са клинично изпитани и са подходящи за чувствителна кожа.Резултатите от тестовете са забележителни:изглаждане на 50% от бръчките при 6 месечна употребаНанасяйте сутрин и/или вечер върху лицето и шията.

Заместители за ЛА РОШ ПОЗЕ ХИДРАФАЗ ЛЕЖЕР НОРМ КОЖА 50МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта