АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

ANTHELIOS XL SPF 50+ ФЛУИДС термална вода La Roche-PosayМНОГО ВИСОКА ЗАЩИТА UVA + UVBПРИ СЛЪНЧЕВИ АЛЕРГИИВОДОУСТОЙЧИВПоказания: Чувствителна кожа или кожа с непоносимост към слънцето, по-широко известна като слънчева алергия. Интензивно слънчево греене.Иновация: Оптимална защита SPF 50+, подсилена срещу UVA лъчите( по-висока от Европейските препоръки), благодарение на новата филтърна система, комбинираща Mexoryl SX, Mexoryl XL и екстракт от Senna Alata - клетъчен протектор от естествен произход.Нова формула: С намалено количесто на химични филтри**. Без парфюм. Без парабени. Фотостабилен. Некомедогенен. Тестван под дерматологичен контрол.Текстура: Флуидна, немазна, не оставя следи. Подходяща за нормална към смесена кожа. Съдържа термална вода La Roche-Posay, естествено богата на Селен, който доказано повишава защитата на кожата срещу свободни радикали.Предпазни мерки: Прекомерното излагане на слънце е опасно. Не излагайте на слънце бебета и малки деца под 3 години. Нанасяйте обилно преди излагане на слънце и повтаряйте често. Избягвайте зоната около очите. В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно с обилно количество вода.

Заместители за ЛА РОШ ПОЗЕ АНТЕЛИОС SPF50+ ФЛУИД 50МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта