АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

EFFAKLAR AI e предназначен е за интензивно локално третиране на пъпки и акнеични възпаления. Подтиска възпалението и развитието на бактерии,стимулира обновяването на кожата. Подсушава и предотвратява появата на трайни белези по кожата,като осигурява бързо заздравяване. Некомедоногенен. За външна употреба.Употреба:Нанасяйте сутрин и/или вечер, локално върху възпалените зони до тяхното изчезване. EFFAKLAR AI позволява поставянето на грим след това.Активни съставки:Ниацинамид (Витамин В3) - неутрализира възпалителния процес;LHA (липохидрокси киселина) - патентована иновативна активна съставка, която равномерно насища роговия слой и има интензивно, фино и прецизно микроексфолиращо действие;Octopyrox, Lipacid, Glycacil - успокоява, премахва зачервяванията по кожата и има антиоксидантно действие.

Заместители за ЛА РОШ ПОЗЕ ЕФАКЛАР АI КОРЕКТОР ЛОКАЛЕН 15МЛ

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта