Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 23 in /home/aptekain/public_html/drugsInfo.php on line 7
AMINOLIV M / АМИНОЛИВ М ТАБЛ. 1000МГ # 40 | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!

АПТЕКА -info.com
Номенклатура на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Контакти на Аптека-инфо - предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания и цени!
Последвай apteka-info.com във Фейсбук!

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.

Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.
Изберете лекарство: Търсене по име Търсене по описание ново!Рецептурен калкулатор

АМИНОЛИВ®М

AMINOLIV®M

 

 

СЪСТАВ:инулин-300mg, Л-орнитин-Л-аспартат-270mg, пикроризакуроа(кутку)-200mg,

Л-метионин-125mg, ацетилЛ-карнитин-50mg, гроздовосеме-50mg, тиаминовхидрохлорид(витаминB1)-3mg, пиридоксиновхидрохлорид(витаминB6) - 2mg. Спомагателнивещества: вивапур, талк, магнезиевстеарат

 

ХАРАКТЕРИСТИКА И СВОЙСТВА: АМИНОЛИВ М екомплексен продукт, съставен от специални хранителни вещества, които са комбинирани да действат синергично и създават ефективен каскаден механизъм за възстановяване на чернодробните функции. Притежава хепатопротективно действие и има мощен антиоксидантен ефект. Прекъсва процеса на пероксидация на липидите, предотвратява разрушаването на чернодробните клетки, осъществява стабилизиране на биомембраните  и ускорява регенерацията  им при увреждания от различен произход.

 

ЗАЩО ДА ПРИЕМАМЕ АМИНОЛИВ M? Активните му съставки засилват детоксикиращата функция на черния дроб чрез синтеза на глутатион и чрез образуването на фосфолипиди, структурни и функционални белтъци. Активирането на жлъчкоотделянето с едължи на усилено образуване на жлъчни соли и жлъчни киселини. Комплексът осъществява противовъзпалителен ефект чрез задържане мембранната активация на неутрофилите и макрофагите.

AМИНОЛИВ М изключително добре действа при дифузни увреждания- остри  и хронични вирусни хепатити (включително инфекциозна мононуклеоза и цитомегаловирус), обменни чернодробни увреждания и следхепатитни състояния, интоксикации с алкохол, лекарства, тежки метали. При възпаления на жлъчката и жлъчните пътища (холецистити и холангити), пристеатоза и ненапреднала цироза,  синдром на Жилбер.

 

Диетична храна за СПЕЦИАЛНИ МЕДИЦИНСКИ ЦЕЛИ за диетотерапия при:

 

· Остри и хронични вирусни хепатити

· Обменни чернодробни увреждания

· След хепатитни състояния

· Интоксикации с алкохол, лекарства и тежки метали

· Възпаление на жлъчката и жлъчните пътища

· Стеатоза (омазняване) на черния дроб

 

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА И ДОЗИРОВКА : От 2 до 4 табл. дневно, половин час преди хранене. Продуктът може да се употребява и като превенция на чернодробни нарушения в дози от 1 до 2 табл. дневно. След консултация с лекар, дозите могат да бъдат променени. Продуктът е подходящ зап родължителна употреба.

 

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ : При свръхчувствителност към някоя от съставките. При поява на нежелани реакции, приложението на продукта трябва да се прекрати.

 

СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ : Няма

 

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ! Не е подходящ за употреба като единствен хранителен източник. Продуктът трябва да се използва под медицинско наблюдение. Да не се приема от бременни жени, кърмачки и деца до 14-годишна възраст. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца. Не е предназначен за парентерална употреба. Измененията в максималните стойности на Витамин В1и В6, съгласно чл. 5, ал. 3, прил. 1, т. 7 от Наредбата за диетични храни за специални медицински цели, са необходими поради предназначението на продукта.

АМИНОЛИВ М не е противопоказен за диабетици.

 

40 табл. - 47.6g НЕТО

 

ТД№ 02/2011

Парт. №: (виж маркировката)

НАЙ-ДОБЪР ДО: (виж маркировката)

СЪХРАНЕНИЕ : На сухо място под 25oС

ПРОИЗВОДИТЕЛ: “ДОЙЧ” ЕООД, България

Заместители за AMINOLIV M / АМИНОЛИВ М ТАБЛ. 1000МГ # 40

Въведете своето име, email и телефонен номер.
Ше се свържем с Вас за уточняване на поръчката!

* маркира задължителните полета Изпрати Откажи
Партньори и източници на информация
Полезни връзки
Карта на сайта
Избор цени промоции онлайн магазин
Здраве плюс